Christophe Brams

Christophe Brams behaalde in 2007 zijn diploma van “Master in de kinesitherapie” met als specialisatie muskuloskeletale revalidatie.

Als beginnende kinesitherapeut heeft hij reeds ervaring opgedaan in de MS kliniek te Melsbroek alsook bij RSCA. Gedurende 5 jaar maakte hij deel uit van de medische staf bij RSCA waar hij de begeleiding en revalidatie voor zijn rekening nam. In 2013 startte Christophe zijn eigen praktijk te Meise waar hij individuele behandelingen en manuele therapie combineerde met rugschool, aquatherapie, cardiale en AH revalidatie, en oefentherapie zowel post trauma als preventief bij de recreatieve sporter.
.
Een persoonlijk en op maat gemaakt behandelingsschema waar de patiënt centraal staat, draagt hij hoog in het vaandel. Hij neemt ook regionaal de medische ondersteuning en revalidatie van enkele sportclubs voor zich o.a. KFC Meise, Fc Beigem, …

Niels Cloet

Niels Cloet (10/08/1990), studeerde in 2013 af aan de Vrije Universiteit Brussel in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Als afstudeerrichting opteerde hij voor een master in sportkinesitherapie.

Na zijn studies is hij meteen gestart met werken waardoor hij reeds twee jaar praktijkervaring heeft. Sinds deze zomer heeft Niels gekozen om zijn carrière verder uit te bouwen bij Kinepraktijk Meise. Daarnaast werkt hij halftijds in rusthuis Heilig Hart te Grimbergen.

Binnen de kinesitherapie liggen Niels’ interesses niet enkel op sportgebied maar ook in de manuele therapie, cardiale revalidatie, rugschool en musculoskeletale revalidatie. Daarom heeft hij gekozen om nog een beroepsopleiding (twee jaar) manuele therapie aan de Vlaamse Werkgroep Manuele Therapie te volgen die hij net heeft afgerond. Verder heeft hij reeds verschillende congressen ivm fasciatherapie, liespijn, heup- en schouderproblematiek,…gevolgd om zijn kennis uit te breiden.

Julian Verspecht

Julian Verspecht is in 2016 afgestudeerd als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij specialiseerde zich in Musculoskeletale- en Sportkinesitherapie.

Sinds het begin van het voetbalseizoen 2015-2016 is Julian actief als kinesitherapeut van het eerste elftal van KFC Strombeek. Tijdens zijn studies heeft hij gewerkt in 2 fitnesszaken waar hij de leden begeleidde en individuele trainingsschema’s opstelde.

Naast oefentherapie, blessurepreventie, aquarevalidatie en rugschool, ligt zijn interesse ook in de manuele therapie. Daarom volgt hij momenteel de opleiding Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy te Gent. Verder volgt Julian geregeld verschillende congressen en bijscholingen (sporttaping, kinesiotaping, Redcord, …) om zijn kennis verder uit te breiden.